Ever Green Natural SRL

Importator suplimente alimentare chinezesti

Confidentialitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, sit-ul www.evergreennatural.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul www.evergreennatural.ro, este operat de societatea EVER GREEN NATURAL SRL, cu sediul in oras Bragadiru, Jud. Ilfov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/674/2016.
www.evergreennatural.ro este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

Pentru ce avem nevoie de datele d-voastra

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.evergreennatural.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.evergreennatural.ro.

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza serviciile noastre cu urmatoarele scopuri:

  • pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite
  • pentru administrarea site-ului
  • pentru a ii emite factura si livra produsul
  • pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam
  • pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat
  • pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram
  • pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii
  • pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.evergreennatural.ro  in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens
  • pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc)

Ce se va face cu datele

Datele d-voastra cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii noastre. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal si altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar evergreennatural.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii doar daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. Totodata este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.evergreennatural.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Cat timp se vor pastra aceste  date

Vom stoca datele  d-voastra atata timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre evergreennatural.ro prin email la adresa produsenaturistechinezesti@yahoo.com , ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea datelor.Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Drepturile dumneavoastra

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale d-voastra pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa cereti consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa produsenaturistechinezesti@yahoo.com.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa produsenaturistechinezesti@yahoo.com. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora pentru rezolvarea problemei.Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.evergreennatural.ro.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin Formularul de contact de pe sit, sau la adresa de email produsenaturistechinezesti@yahoo.com.